Thermia värmepump Örebro

Försäljning, installation & service av Thermia värmepump i Örebro

Hos Närkes Energiteknik har vi mer än 40 års erfarenhet inom både service och installation av värmepumpar. Vi vet vad som krävs för ett effektivt energisystem och med hjälp av moderna värmesystem uppdaterar vi äldre fastigheter och byggnader för en mer optimal värmekälla, samt utför nyinstallation i nybyggen. Våra experter finns här för dig oavsett om du är privat fastighetsägare eller villaägare. Vi erbjuder allt ifrån försäljning, installation och service av värmepumpar från kända varumärken som IVT, Nibe, CTC och Thermia. Nedan kan du läsa mer om Thermia värmepumpar, men du är också varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar eller behöver råd vid val av värmepump.

Optimal uppvärmning, varmvatten & kyla med Thermia värmepump

År 2018 blev Thermia en del av Stiebel Eltron Group och har sedan dess expanderat och varit en ledande aktör på den svenska värmepumpsmarknaden och en given kandidat på den europeiska marknaden. Thermia Värmepumpar skapar värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. De utvecklar system för både privatkunder och för större bolag och anläggningar. Oavsett om du letar efter en värmepump till din bostad, eller om du som företag/organisation letar efter ett system för en större idrottshall eller köpcentrum så finns det ett alternativ för just dig. Thermias fokus ligger idag på att ta tillvara på solens energi som lagrats i berggrund, mark, sjöarnas vatten eller i luften. De har på så vis tagit stora kliv framåt under åren med tanke på att innovationen på 1920-talet istället handlade om att utvinna mesta möjliga energi och uppvärmning ur koks.

Thermia bergvärmepump & luftvärmepump för effektiv energi

Idag erbjuder Thermia värmepumpslösningar där den bästa totalekonomin, trygghet och bekvämlighet står i fokus. Oavsett om du är i behov utav luftvärmepump eller bergvärme har de utmärkta lösningar och högpresterande produkter som passar just dig och dina önskemål. Här kan du läsa mer om våra tjänster inom värmepumpar och hur vi kan hjälpa dig med både installation och service av dessa. Närkes Energiteknik är stolt återförsäljare av Thermia Värmepumpar och med vår expertis och långa erfarenhet inom allt ifrån luft-vattenvärmepump, luft-luftvärmepump, bergvärmepump och frånluftsvärmepump vet vi vad som krävs för ett optimalt värmesystem.

Närkes Energiteknik – din specialist på värmepumpar

Hos Närkes Energiteknik erbjuder vi en helhetslösning för att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi bistår med allt ifrån försäljning, installation, reparation och service av din värmepump och är alltså med dig hela vägen från början till slut. Att hitta rätt värmepump kan vara klurigt och därför finns våra experter här för att ge dig råd och hjälp utefter dina behov och önskemål. Efter val av pump kommer någon av våra utbildade installatörer och hjälper dig installera värmepumpen, samt att vi tillhandahåller efter-service. Vårt nära samarbete med borrare är en viktig del i processen och möjliggör att vi kan ge dig en allt-i-ett lösning.

Hos Närkes Energiteknik får du hjälp med en lösning från start till slut som passar dina förutsättningar. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss