Luft-vattenvärmepump

En luft-vattenvärmepump bevarar en bekväm temperatur och ett bra inomhusklimat i ditt hem året om. Under kalla vintermånader värmer den ditt boende och ser till att du har varmvatten året runt. Samtidigt bidrar värmepumpen till att skapa en sval och trivsam inomhusmiljö under de varma sommarmånaderna.

Är du intresserad av att veta mer och vill ha hjälp att hitta en luft-vattenvärmepump som passar ditt hems behov? Vi på Närkes Energiteknik tillhandahåller och installerar luft-vattenvärmepumpar i hela Örebro med omnejd. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök. Du når oss på telefon 073-577 28 41, via mail info@narkesenergiteknik.se, eller via vårt kontaktformulär.

För vem passar en luft-vattenvärmepump från Närkes energiteknik?

Fördelar med luft-vattenvärmepump

Hur fungerar en luft-vattenvärmepump?

En luft-vattenvärmepump fungerar som luft-luftvärmepumpen och utnyttjar utomhusluften för att generera värme. Skillnaden här är att värmen istället sprids till dina radiatorer i huset via ett vattenburet system.

Luft-vattenvärmepumpen täcker både hemmets uppvärmning- och varmvattenbehov. Luft-vattenvärmepump kan också kopplas samman med ett system för vattenburen golvvärme, som bland annat är ett behagligt och effektivt sätt att förebygga kallras.

Luft-vattenvärmepump med installation i Örebro

Med en miljövänlig luft-vattenvärmepumpar gör du ett smart val för ditt hem. Med en luft-vattenvärmepump används luftenergin för att värma och kyla ditt hus och varmvatten – det sparar både energi och pengar. Dessutom ökar det värdet på ditt hem.

Kontakta oss idag för att lära dig mer så hjälper vi dig att hitta en optimal luft-vattenvärmepump för såväl dina som ditt hems behov!

Önskar du läsa mer luft-vattenvärmepump? Klicka på länken nedan.

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss