Luftvärmepump med installation Örebro

En luftvärmepump är en relativt billig investering som effektivt värmer upp din bostad under kalla vintermånader. Under varma sommardagar kan en luftvärmepump enkelt ställas om till en AC och kyla ner ditt hem. Vårt utbud inkluderar moderna luftvärmepumpar från Panasonic, Mitsubishi och Bosch som är anpassade för Sveriges nordiska klimat.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök så hjälper så hjälper vi dig att hitta en luftvärmepump som passar ditt hems behov. Du når oss via telefon 073-577 28 41, mail info@narkesenergiteknik.se eller via vårt formulär, så återkommer vi så snabbt vi kan.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

  6 fördelar med luftvärmepump

  1. AC & luftkonditionering

  Under varma sommardagar kan en modern luftvärmepump användas som en luftkonditionering för att kyla ner luften i ditt hem på ett effektivt sätt.

  2. Effektiv uppvärmning

  En luftvärmepump använder energin från utomhusluften för att värma upp ditt hem. Beroende på vilket uppvärmningssystem du har idag kan du spara upp till 50 procent av uppvärmningskostnaderna.

  3. Billig investering

  Priset för en luftvärmepump hos oss börjar vid 23 900 kr och är ett väldigt billigt alternativ till andra uppvärmningssystem. Dessutom har de låga underhållskostnader.

  4. Enkel att installera

  Med en luftvärmepump krävs inget större ingrepp på vare sig din fastighet eller tomt. Installationen är därför både enklare och billigare än andra uppvärmningssystem.

  5. Bra inomhusklimat

  Luftvärmepumpen har ett luftfilter som kan avlägsna damm, allergener och andra partiklar från luften och håller en jämn inomhustemperatur för en behaglig temperatur året runt.

  6. Fjärrstyrning via mobil

  Reglera inomhustemperaturen enkelt via din mobil när du inte är hemma.

  Våra varumärken inom luftvärmepumpar

  Hos oss kan du köpa en värmepump från kända varumärken som Mitsubishi, Panasonic och Bosch. Alla våra värmepumpar är designade för att erbjuda en pålitlig och effektiv uppvärmning i Sveriges nordliga klimat.

  Mitsubishi Luftvärmepump

  Mitsubishi är en ledande tillverkare av luftvärmepumpar och har ett gott rykte när det kommer till hög kvalitet, prestanda och pålitlighet. Med en Mitsubishi luftvärmepump får du en energieffektiv luftvärmepump som är tyst i drift och ger dig ett bra inomhusklimat.

  Panasonic Luftvärmepump

  Panasonic är ett annat populärt varumärke. Panasonic erbjuder dig en pålitlig värmepump som är energieffektiv och tyst i drift. Panasonics luftvärmepumpar är designade för att vara enkla att installera och underhålla som gör att du håller ner kostnaderna.

  Bosch Luftvärmepump

  Med en Bosch-luftvärmepump får du en energieffektiv, pålitlig och användarvänlig värmepump som är väldigt omtyckt av bostadsägare i hela landet för att både värma och kyla sina hem.

  Kontakta oss

  Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

  Kontakta oss