Frånluftsvärmepump

Frånluftsvärmepump Örebro

Med en frånluftsvärmepump förvandlar du ditt hem till en miljövänlig energismart bostad med bra inomhusklimat. Vi på Närkes Energiteknik har över 40 års samlad erfarenhet och är gärna med och hjälper dig att hitta en frånluftsvärmepump som passar ditt hems behov.

Om du är intresserad av hur vi kan hjälpa dig med val av pump, placering, installation och service är du välkommen att kontakta oss på telefon 073-577 28 41, via mail info@narkesenergiteknik.se eller via vårt formulär.

Kontakta oss för ett gratis hembesök och offert

  Bör jag investera i en frånluftsvärmepump från Närkes Energiteknik?

  Om dessa 3 kriterier på checklistan nedan stämmer in på dig, kan det vara klokt att överväga en frånluftsvärmepump för att sänka dina energikostnader.

  1. Du har mekanisk ventilation
  2. Förbrukar mer än 20 000 kWh/år eller 4,5 ton pellets/år
  3. Bor i Örebro eller i en närliggande kommun

  Fördelar med en frånluftsvärmepump

  Hur fungerar en frånluftsvärmepump

  En frånluftsvärmepump drar in luft från ditt hus, värmer den, och använder den för att ge både värme och varmvatten. Samtidigt ventilerar den ditt hem genom att skapa ett undertryck som drar in frisk uteluft. Det skapar ett energieffektivt sätt att värma och ventilera din bostad.

  Frånluftsvärmepump med installation i Örebro

  Vi på Närkes Energiteknik är ditt självklara val när du ska investera i en frånluftsvärmepump. Förutom att du minskar din miljöpåverkan får du ett bättre inomhusklimat och kostnadsbesparingar.

  Vi är gärna med dig och hjälper dig med allt från att välja rätt frånluftsvärmepump, placering, installation och service. Kontakta oss idag för en mer energieffektiv och hållbar framtid.

  Kontakta oss

  Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

  Kontakta oss