IVT Värmepump

IVT grundades redan på 1970-talet och hette då IVT-industrier. Utvecklingen fortsatte framåt och redan 2005 var IVT först med att lansera marknadens första svanenmärkta värmepump. Idag tillverkar IVT värmepumpar där fokus ligger på att återanvända den redan lagrade energin från solens strålar i berg, jord, vatten och luft samt återvinning av värme i frånluften.

IVT erbjuder ett utbud av värmepumpar vars fokus som sagt finns i att spara på miljö och energi för att kunna erbjuda rätt lösning för alla. Värmepumparna är tillverkade i Småland och det är även just där, i Tranås som fabriken har varit placerad redan från start. Utbudet av värmepumpar från IVT kvalitetssäkras alltid utifrån nordiska förhållanden där värmepumpen får genomgå tester i väldigt varmt och kallt klimat samt olika tester av krav för ljudnivåer. 

Vi på Närkes Energiteknik är återförsäljare av IVT värmepumpar. Det innebär att vi alltid hjälper dig med en helhetslösning där vi säljer, installerar, reparerar och servar din värmepump. Vi är med dig från början till slut! Vi börjar med att hitta rätt värmepump till just dig, sen kommer en utbildad installatör och hjälper dig med installationen och sedan även med efter-service. Vi har även ett tätt samarbete med borrare för att verkligen kunna erbjuda en allt-i-ett lösning.

Till oss kommer du helt enkelt för att få hjälp med en helhetslösning som passar dina behov och önskemål.

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss