CTC Värmepumpar

Med över 100 års erfarenhet är CTC en av europas ledande tillverkare av värmeprodukter. CTC tillverkar sina värmepumpar på fabriken i Småland där produktionen har legat sedan starten 1923. 

En viktig den i CTC:s värdegrund är att jobba aktivt med att hitta leden för att minimera miljöpåverkan och producera produkter som håller hög kvalité.  

De jobbar aktivt med olika typer av kvalitetskontroller för att du ska kunna spara pengar i längden och minska din uppvärmningskostnad med ca 85%. CTC erbjuder även ett flex system som de kallar för Energy Flex. 

Detta system innebär att du kan komplettera din värmepump med andra källor och på så sätt koppla ihop de i ett och samma system. Din pool eller solvärme kan således kopplas ihop med din värmepump för att skapa ett smart system där den gemensamma nämnaren är vattenburna värmesystem, radiatorsystem eller golvvärme. 

Vi på Närkes Energiteknik är återförsäljare av CTC värmepumpar. Det innebär att vi alltid hjälper dig med en helhetslösning där vi säljer, installerar, reparerar och servar din värmepump. Vi är med dig från början till slut! Vi börjar med att hitta rätt värmepump till just dig, sen kommer en utbildad installatör och hjälper dig med installationen och sedan även med efter-service. Vi har även ett tätt samarbete med borrare för att verkligen kunna erbjuda en allt-i-ett lösning.

Till oss kommer du helt enkelt för att få hjälp med en helhetslösning som passar dina behov och önskemål.

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss