CTC Värmepumpar
Örebro

CTC värmepump service & installation i Örebro

Hos Närkes Energiteknik i Örebro hjälper vi dig med installation och service av värmepumpar i toppklass. Vårt företag har jobbat mer än 40 år inom branschen och vet hur ditt hem kan bli mer energieffektivt samtidigt som du sparar pengar.

Med moderna värmesystem erbjuder vi uppdatering i äldre byggnader och fastigheter, samt nyinstallation i nybyggen för en optimal värmekälla. Om du är osäker på om du bör installera luft-vattenvärmepump, luft-luftvärmepump, bergvärmepump eller frånluftsvärmepump är du välkommen att kontakta oss, eller läsa mer om våra tjänster inom värmepumpar här.

Vare sig du är privat fastighetsägare eller villaägare finns våra experter här för försäljning, installation och service av värmepumpar från Nibe, IVT, Thermia och CTC. Nedan kan du läsa mer om våra högklassiga miljövänliga värmepumpar från CTC.

Miljövänlig CTC Värmepumpar från Småland av hög kvalité

Med över 100 års erfarenhet är CTC en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. CTC tillverkar sina värmepumpar på fabriken i Småland där produktionen har legat sedan starten 1923.

En viktig del i CTC:s värdegrund är att jobba aktivt med att hitta leden för att minimera miljöpåverkan och producera produkter som håller hög kvalité.

Spara pengar med CTC värmepump & flex-system – en smart värmekälla

CTC jobbar aktivt med olika typer av kvalitetskontroller för att du ska kunna spara pengar i längden och minska din uppvärmningskostnad med ca 85%. CTC erbjuder även ett flex-system som de kallar för Energy Flex.

Detta system innebär att du kan komplettera din värmepump med andra källor och på så sätt koppla ihop de i ett och samma system. Din pool eller solvärme kan således kopplas ihop med din värmepump för att skapa ett smart system där den gemensamma nämnaren är vattenburna värmesystem, radiatorsystem eller golvvärme.

Anlita experter vid installation av CTC Värmepumpar för bäst resultat

Vi på Närkes Energiteknik erbjuder dig en helhetslösning där vi reparerar, servar, installerar och säljer värmepumpar. Som återförsäljare av CTC Värmepumpar och med lång erfarenhet inom branschen är vi ditt självklara val. Vi hjälper dig hela vägen från början till slut, från val av rätt värmepump till installation av utbildad installatör, samt även med efter-service för ett effektivt värmesystem. Med goda kontakter, och nära samarbete med borrare, kan vi ge dig en komplett lösning.

Närkes Energiteknik hjälper dig helt enkelt med en helhetslösning som anpassas efter dina önskemål och behov. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss