NIBE värmepump
Örebro

NIBE värmepump
– service, installation & försäljning i Örebro

Närkes Energiteknik har lång erfarenhet inom arbete med värmepumpar och vet vad som krävs för ett effektivt energisystem. Med mer än 40 år inom branschen kan vi erbjuda både försäljning, installation och service av toppklass. Vi genomför allt från nyinstallation i nybyggen, till uppdateringar i äldre byggnader och fastigheter för en mer optimal värmekälla med hjälp utav moderna värmesystem. Vi hjälper både dig som privat fastighetsägare och villaägare med värmepumpar från kända varumärken som Thermia, CTC, IVT och NIBE. Nedan kan du läsa mer om våra värmepumpar från NIBE. Du är också varmt välkommen att kontakta oss så hjälper våra specialister dig om du har några frågor eller funderingar.

Luft vatten värmepump NIBE
– energieffektiv lösning som sparar pengar

Med 70 års erfarenhet i branschen är NIBE en av de främsta aktörerna på marknaden. De erbjuder ett brett utbud av värmepumpar i olika former, storlekar och prisklasser. Utbudet av värmepumpar är både designade och tillverkade i småländska Markaryd här i Sverige. Målet med NIBEs produkter är att kunna erbjuda hållbara och energieffektiva lösningar för deras kunder. Därför är produkterna utvecklade för att kunna bidra med en energisnål vardag som håller ner kostnaderna i ditt hushåll.

Värmepumpar av toppklass
– luft vatten värmepump & NIBE bergvärmepump

NIBEs breda sortiment av värmepumpar passar i allt från villa, radhus och större fastigheter. De har lång erfarenhet inom både luft vatten värmepump och bergvärmepumpar med en teknik som ger jämnare drift i byggnaden. Du sparar därav både energi och pengar när du investerar i en värmepump från NIBE samtidigt som du får högre komfort med ett optimalt inomhusklimat.

Hos Närkes Energiteknik har vi bred kunskap och lång erfarenhet med både luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepump, frånluftsvärmepump och bergvärmepump. Läs mer här om våra tjänster inom värmepumpar och tveka inte att kontakta oss om du behöver råd och tips vid val av värmepump.

NIBE service & support av toppklass hos Närkes Energiteknik

Vi på Närkes Energiteknik är återförsäljare av NIBEs värmepumpar och bistår alltid med en helhetslösning för att underlätta för dig som kund. Det innebär att vi både säljer, installerar, reparerar och utför service av din värmepump, och är alltså med dig hela vägen från början till slut. Steg ett är att hitta den mest ideala värmepumpen till just dig, vilket våra experter hjälper till med. Därefter kommer någon av våra specialiserade installatörer och genomför installation. Vi erbjuder även efter-service och tack vare vårt täta samarbete med borrare kan vi verkligen tillhandahålla en allt-i-ett-lösning.

Om du vill ha hjälp med en effektiv helhetslösning kommer du alltså till Närkes Energiteknik. Våra specialister ser till att hitta den bästa lösningen som passar dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss här redan idag!

NIBE S1255
NIBE F1255
NIBE F1245
NIBE F1355
NIBE S1155
NIBE F1155
NIBE F1145
NIBE F1345

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss