Luft-vattenvärmepumpar i Örebro

Vi på Närkes Energiteknik har över 40 års samlad erfarenhet och har installerat hundratals luft-vattenvärmepumpar i Örebro-området med omnejd. Att du kan känna dig helt trygg med att vi har resurserna och expertisen som krävs är en viktig faktor för oss som leverantörer och installatörer av värmepumpar, och det är något vi kan lova dig att du kan.

Med en luft-vattenvärmepump håller du ditt hem varmt och skönt under vintern och har varmvatten året runt, samtidigt bidrar pumpen till att det är svalt och behagligt under de varmare sommarmånaderna. Genom att använda solenergin från utomhusluften kan du på ett miljövänligt sätt reducera dina energikostnader på samma gång som du skapar ett perfekt inomhusklimat.

Luft-vattenvärmepumpen hämtar solenergi från utomhusluften och kan sänka dina energikostnader markant, ibland med så mycket som upp till 80 procent. Det ska dock tilläggas att en luft-vattenvärmepump levererar bäst i varmare klimat, då den utvinner värmen från solenergin i utomhusluften. Detta är exempelvis en av anledningarna till att luft-vattenvärmepumpar är mer populära i de södra delarna av Sverige, där genomsnittstemperaturen är högre.

För att säkerställa att du får rätt dimensionering för att uppnå optimal kostnadsbesparing, är det viktigt att installationen av luft-vattenvärmepumpen utförs korrekt. Det kan vi hjälpa dig med.

Har du fler frågor om luft-vattenvärmepumpar i Örebro? Vi svarar på dina frågor och undersöker de lokala förutsättningarna för just din bostad. Därmed är du trygg med att du väljer den bästa möjliga luft-vattenvärmepumpen för ditt hem. Ring gärna oss nu på tel: 019-611 78 85.

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss