Närkes Energiteknik Installerar, servar, reparerar

Bergvärmepumpar Örebro

Vi marknadsför bergvärmepumpar i Örebro området med omnejd som är i absolut framkant på marknaden idag, och som presterar toppresultat i det kalla nordiska klimatet. En bergvärmepump förser din bostad med både värme och varmvatten året om, samt kyla under de varmare sommardagarna. Bergvärmepumpen utvinner solenergi som finns lagrat i berg, mark och sjöar. Solenergi är miljövänligt, kostnadsfritt och hjälper även till att reducera CO₂ utsläppen.

Sammantaget så leder allt detta till att oavsett väderlek så får du ett perfekt inomhusklimat och minskar dina energikostnader rejält på samma gång som du värnar om miljön. Faktum är att en bergvärmepump är den mest energieffektiva värmepumpen som finns och du kan minska dina uppvärmningskostnader med upp till 80 procent. Och låt oss inte glömma, en bergvärmepump höjer också värdet på ditt hus markant.

Vi på Närkes Energiteknik har över 40 års erfarenhet inom vår bransch och kan ge dig svar på dina eventuella frågor. Vi garanterar att vi håller vad vi lovar, och att du får rådgivning, kundservice och en bergvärmepump installation i absolut toppklass. Har du fler frågor om bergvärmepumpar i Örebro? Kontakta oss idag på 019-611 78 85 om du exempelvis har några frågor gällande bergvärme eller vilken bergvärmepump som vi rekommenderar för just din bostad. Alternativt kan du fylla i kontaktformuläret längst ner på den här sidan så återkommer vi därefter så snabbt som möjligt.

Vi säljer och installerar hela NIBE’s sortiment av Bergvärmepumpar:

Nibe S1255

Nibe S1155

Nibe F1255

Nibe F1155

Nibe F1245

Nibe F1145

Nibe F1355

Nibe F1345

Kontakta gärna oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 019-611 78 85.

Namn

Telefon

E-post

Meddelande