Villa

Frånluftsvärmepump anpassad till framtidens hem

Aldrig har det varit mer populärt att styra sin elförbrukning efter elmarknadens fluktuerande elpriser. Men att anpassa sin förbrukning till när priserna är som lägst är inte alltid lätt.

Vissa kliver upp mitt i natten för att starta sin tvättmaskin för att vinden har gjort att vindkraftverken börjat generera el. Medan andra börjat ställa väckarklockan på en tid innan tuppen har vaknat för att elda i kaminen så att huset ska vara varmt när familjen vaknar. Båda alternativen kanske sparar dig pengar i plånboken, men det är kanske inte optimalt i det långa loppet.

Vi vill därför tipsa dig om nya generationens frånluftsvärmepumpar med smarta funktioner som styr energiuppvärmningen efter den nordiska elbörsens priser och dina vanor. Bli energieffektiv och spara på el på ett smart sätt och gå tillbaka till den tid då du njöt av en full natts sömn!

Vilken frånluftsvärmepump ska man välja?

Det kan vara svårt att navigera sig bland alla frånluftsvärmepumpar som marknaden har att erbjuda och veta vilka värmepumpar som är bra och anpassade till det nordiska klimat vi lever i. Vi på Närkes Energiteknik har mångårig erfarenhet av alla sorters värmepumpar, i synnerhet frånluftsvärmepump och därför vill vi vägleda dig att göra ett bra val när du ska köpa din nya frånluftsvärmepump. Därmed vill vi tipsa dig om två Nibe frånluftsvärmepumpar som är anpassade för framtidens smarta hem, det svenska klimatet och samtidigt är extremt energieffektiva.

Nibe S735 – Den intelligenta frånluftsvärmepumpen

Nibe S735 är den mest energieffektiva frånluftsvärmepumpen som marknaden har att erbjuda. Tack vare att den är inverterstyrd anpassar värmepumpen sig automatiskt till ditt hems värmebehov. Värmepumpen är väl anpassat till dagens smarta hem och har inbyggd WiFi-uppkoppling. Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser och planerar driften efter priset och ditt förväntade värme- och varmvattenbehov.

Frånluftvärmepumpen Nibe S735 är anpassad för Sveriges klimat och har en integrerad varmvattenberedare som ger värme, varmvatten samt ventilation på ett energieffektivt och ekonomiskt sätt. Värmepumpen har låg ljudnivå, kommer med en stilren design och ett kompakt format som gör den enkel att installera.

Värmepumpen passar villor upp till 240 m2 såväl nyproduktion som utbyte av din gamla pump och är väldigt användarvänlig med röststyrning som är kompatibelt med bland annat Google Home. S735 har en besparing på upp till cirka 50 procent jämfört med en konventionell frånluftsvärmepump och att investera i Nibe S735 sparar du in den extra kostnaden genom din minskade energiförbrukning. Förhandsboka Nibe S735 hos oss idag!

Nibe Frånluftsvärmepump S735

Nibe F370 – Högpresterande frånluftsvärmepump

Den andra frånluftsvärmepumpen vi vill lyfta fram är Nibe F370. Det är en komplett allt-i-ett frånluftsvärmepump som täcker ditt hems behov för uppvärmning, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten. Modellen är väldigt energieffektiv och kan kopplas till hemmets distributionssystem som till exempel golvvärme eller radiatorer. Värmepumpens smarta teknik ger dig kontrollen över hemmets energiförbrukning och kommer med Smart Price Adaption. 

Om du är ute efter en billig värmepump är Nibe F370, jämfört med Nibes S-serie, en väldigt smart investering. För en mindre peng får du fortfarande en frånluftsvärmepump som erbjuder ett energieffektivt styrsystem som reglerar inomhusklimatet automatisk. Med en snygg stilren design i ett kompakt format gör den enkel att placera och installera.

Nibe Frånluftsvärmepump F370

Vi installerar frånluftsvärmepump i Örebro med omnejd

Vi på Närkes Energiteknik erbjuder installation av frånluftsvärmepumpar i hela Örebro med omnejd. Våra servicetekniker har mångårig erfarenhet och är behjälpliga med placering för optimal effekt. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig med en frånluftsvärmepump som passar ditt specifika behov.

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss