Luft Vatten Värmepumpar Örebro

Vi på Närkes Energiteknik har över 40 års erfarenhet och har redan installerat hundratals luft vatten värmepumpar i Örebro området med omnejd så du kan känna dig trygg med att vi har resurserna och den expertisen som krävs.

Med en luft vatten värmepump kan du hålla ditt hem varmt och skönt under vintern och ha varmvatten året runt, samtidigt som du håller det svalt och behagligt under de varmare sommarmånaderna. Genom att använda solenergin från utomhusluften kan du på ett miljövänligt sätt reducera dina energikostnader på samma gång som du skapar ett perfekt inomhusklimat.

Luft vatten värmepumpen hämtar solenergi från utomhusluften och kan sänka dina energikostnader markant, ibland med ända upp till 80 %. Det ska dock tilläggas att en luft vatten värmepump levererar bäst i varmare klimat då den utvinner värmen från solenergin i utomhusluften så detta är exempelvis en av anledningarna att luft vatten värmepumpar är mer populära i de södra delarna av Sverige där genomsnittstemperaturen är högre.

För att säkerställa att du får rätt dimensionering med syftet att uppnå optimal kostnadsbesparing är det helt avgörande att installationen av luft vatten värmepumpen utförs korrekt. Har du fler frågor om luft vatten värmepumpar i Örebro? Vi kan ge dig svaren på dina frågor och undersöka de lokala förutsättningarna vid just din bostad för att säkerställa att du väljer den bästa möjliga luft vatten värmepumpen för just ditt hem. Ring gärna oss nu på 019-611 78 85 eller kontakta oss via formuläret nedanför.