Luft-luftvärmepumpar i Örebro

Vi vågar säga att vi kan våra värmepumpar och vi har installerat hundratals luft-luftvärmepumpar i Örebro-området. Vi har med andra ord såväl expertisen som de resurser som krävs för att vägleda dig genom hela processen med att välja rätt luftvärmepump för ditt hem. Vi hjälper dig givetvis även med installation av din nya luft-luftvärmepump.

En så kallad luftvärmepump, eller luft-luftvärmepump som det också kallas, omvandlar solenergin i utomhusluften till värme. Med hjälp av en tystgående effektiv fläkt sprids sedan värmen i ditt hus. En luftvärmepump kan hjälpa dig att sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 50 procent när du byter från ett system som har direktverkande el.

En luft-luftvärmepump är en mycket effektiv och miljövänlig uppvärmningsmetod då den inte enbart säkerställer ett behagligt inomhusklimat utan även utvinner den solenergi som finns naturligt i utomhusluften. Luftvärmepumpen bidrar också till bättre inomhusluft då den har ett inbyggt filter som den uppvärmda luften passerar genom innan den ventileras ut i din bostad.

Detta innebär att luften som levereras både är uppvärmd och renad från skadliga partiklar. Ytterligare en fördel är att luft-luftvärmepumpens fläkt ser till så att inomhusluften cirkulerar och du slipper stillastående luft, vilket också är en bidragande faktor till ett bättre och behagligare inomhusklimat.

Icke att förglömma – Välj rätt värmepumpsinstallatör

Att installera värmepumpar kräver både kunskap och erfarenhet. Vi på Närkes Energiteknik har över 40 års samlad erfarenhet inom försäljning, installationer, reparationer och service av luftvärmepumpar i Örebro. Vi jobbar kontinuerligt med att utbilda och certifiera våra värmepumpsinstallatörer för att säkerställa att våra kunder ska känna sig trygga med att vi alltid lever upp till deras förväntningar, och gärna lite till.

Kontakta oss redan idag på tel: 019-611 78 85 så sätter vi dig så snabbt som möjligt i kontakt med en erfaren specialist inom luft-luftvärmepumpar i Örebro.

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss