Luft Luftvärmepump Örebro

Vi har redan installerat hundratals Luft luftvärmepumpar i Örebro området så vi kan tryggt säga att vi både har expertisen och de resurserna som krävs för att vägleda dig genom hela processen som att exempelvis välja rätt luftvärmepump för ditt hem, installation, med mera.

En så kallad Luftvärmepump eller Luft luftvärmepump som det också kallas omvandlar solenergin i utomhusluften till värme. Med hjälp av en tystgående effektiv fläkt sprids sedan värmen i ditt hus. En Luftvärmepump kan hjälpa dig att sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 50 procent förutsatt att du byter från ett system som har direktverkande el.

En Luft luftvärmepump är en mycket effektiv och miljövänlig uppvärmningsmetod då den inte bara säkerställer ett behagligt inomhusklimat då den även utvinner den solenergi som finns naturligt i utomhusluften. Luftvärmepumpen bidrar även till bättre inomhusluft då det finns ett inbyggt filter som den uppvärmda luften passerar genom innan den ventileras ut i din bostad.

Detta innebär att både luften som levereras både är uppvärmd och renad från skadliga partiklar. En annan fördel är att Luft Luftvärmepumpens fläkt ser till så att inomhusluften cirkulerar istället för att stå still vilket också är en bidragande faktor till ett bättre och behagligare inomhusklimat.

En annan betydande faktor är att välja rätt Luftvärmepump installatör.
Vi på Närkes Energiteknik har över 40 års erfarenhet inom försäljning, installationer, reparationer och service av luftvärmepumpar i Örebro och även andra värmepumpar. Vi jobbar kontinuerligt med att utbilda och certifiera våra värmepumpsinstallatörer för att säkerställa att våra kunder ska känna sig trygga med att vi alltid lever upp till deras förväntningar, och gärna även mer än så.

Kontakta oss gärna redan idag på 019-611 78 85 så sätter vi dig i kontakt med en erfaren specialist inom luft luftvärmepumpar i Örebro så snabbt som möjligt. Alternativt så är du välkommen att fylla i formuläret nedanför för att begära mer information.