Frånluftsvärmepumpar i Örebro

Vi har lång erfarenhet av att installera frånluftsvärmepumpar i Örebro-området och kan ge dig expertrådgivning och säkerställa att du väljer rätt värmepump för just ditt hem. Med hjälp av en frånluftsvärmepump kan du skapa ett perfekt inomhusklimat och förse din bostad med värme, ventilation och varmvatten på ett miljövänligt och effektivt sätt.

En frånluftsvärmepump utvinner energi från ventilationsluften som sedan transporteras ut ur din bostad med hjälp av det inbyggda frånluftsaggregatet på värmepumpen. Den suger således ut redan uppvärmd inomhusluft och använder sedan den energin till att producera värme och varmvatten.

En frånluftsvärmepump ger dessutom sundare inomhusluft då den kontinuerligt byter ut luften i din bostad. Faktum är att en frånluftsvärmepump kan reducera uppvärmningskostnaderna med över 50 procent. De faktiska besparingarna beror på olika faktorer såsom bostadens storlek, planlösning samt var i Sverige man bor.

Det ska också tilläggas att en frånluftsvärmepump kräver lite mer underhåll än exempelvis en bergvärmepump. Underhållet består främst i rengöring eller byte av frånluftsvärmepumpens filter och det brukar vara tillräckligt att göra det ungefär en gång per år.

Kontakta oss på Närkes Energiteknik för att få svar på dina frågor och få en prisuppskattning på att installera en frånluftsvärmepump i ditt hus i Örebro-området med omnejd, du når oss på tel: 019-611 78 85.

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss