Bergvärmepumpar i Örebro

Närkes Energiteknik marknadsför bergvärmepumpar i Örebro-området med omnejd. Våra bergvärmepumpar är i absolut framkant på marknaden idag och presterar toppresultat i det kalla nordiska klimatet. En bergvärmepump förser din bostad med både värme och varmvatten året om, samt kyla under de varmare sommardagarna. Bergvärmepumpen utvinner solenergi som finns lagrat i berg, mark och sjöar. Solenergi är såväl oändlig som kostnadsfri, och användningen av solenergi hjälper till att reducera våra CO₂-utsläpp. Bergvärmepumpen är med andra ord ett mycket gott miljöval.

Sammantaget leder allt detta till att du får ett perfekt inomhusklimat oavsett väderlek, samtidigt som du både minskar dina energikostnader rejält och värnar om miljön. Faktum är att en bergvärmepump är den mest energieffektiva värmepumpen som finns och du kan minska dina uppvärmningskostnader med upp till 80 procent. Låt oss inte glömma att en bergvärmepump också höjer värdet på ditt hus markant.

Vi på Närkes Energiteknik har tillsammans över 40 års erfarenhet inom vår bransch och kan ge dig svar på dina eventuella frågor. Vi garanterar att vi håller vad vi lovar och att du får rådgivning, kundservice och en bergvärmepumpsinstallation i absolut toppklass.

Har du fler frågor om bergvärmepumpar i Örebro? Kanske du undrar vilken bergvärmepump vi rekommenderar för just din bostad? Kontakta oss gärna redan idag på tel: 019-611 78 85 så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.

Installation av bergvärmepump

Vill du installera en bergvärmepump i Örebro? Våra specialister på Närkes Energiteknik har lång erfarenhet av att leverera exceptionella bergvärmepumpsinstallationer i Örebro-området med omnejd. Du kan känna dig helt trygg med att vi kan hjälpa dig att välja och installera rätt bergvärmepump för ditt hem.

Energi och kostnadsbesparingar för en bergvärmeinstallation i Örebro-området kommer att variera beroende på din fastighets specifika förutsättningar och vilken bergvärmepump du väljer, samt vilken typ av värmesystem man jämför med. Men de framtida återkommande energikostnaderna för bergvärme kommer i förhållande till övriga traditionella värmesystem alltid att vara lägre. Bergvärme är tveklöst den mest energieffektiva och kostnadseffektiva uppvärmningsmetoden idag och i vissa fall kan man sänka sina energikostnader med så mycket som 80 procent.

Har du fler frågor gällande en bergvärmepumpsinstallation i Örebro? Tveka inte att ringa oss på tel: 019-611 78 85.

Kontakta oss

Vill du ha förslag på vilken produkt som passar bäst i ditt hem? Slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt.

Kontakta oss